„Dziś uczeń, jutro pracownik” uroczyste zakończenie innowacji.

10 czerwca 2021 r. w naszej Szkole odbyło się uroczyste zakończenie, trwającej 3 lata, innowacji p.t „Dziś uczeń, jutro pracownik”. W uroczystości uczestniczyli przedstawiciele Firmy TransGourmet, współpracującej ze szkołą: Pan Zenon Badyra – Dyrektor Sprzedaży w Firmie TransGourmet (Selgros) oraz Pan Karol Lisiński – Manager Centrum Doradztwa Kulinarnego TransGourmet , który był prowadzącym zajęcia praktyczne i szkolenia zaplanowane w naszym przedsięwzięciu oraz Pani Dyrektor Ewa Mielczarska-Syskowska, Pani V-ce dyrektor Małgorzata Konarzewska (koordynatorka innowacji, technolog), Kierownik Labolatorium i Szkolenia Praktycznego Krzysztof Chorzewski i  Pani Aneta Czarnota – Kołcoń nauczyciel,technolog, autorka i koordynatorka innowacji.

Nasi goście otrzymali statuetki i podziękowania za trud włożony w szkolenie i przygotowanie naszych uczniów do zawodu kucharza, a Pan Dyrektor Zenon Badyra zapewnił, że nasza współpraca z Firmą TransGourmet będzie kontynuowana w przyszłości w innych projektach.