Autor: Piotr Mościcki
Ryby mają głos!
Wśród wielu przysmaków i dań kuchni staropolskiej, zaszczytne miejsce zajmowały ryby. Ogromna liczba gatunków była tak samo zaskakująca, jak sposoby
Czytaj dalejZapraszamy do naszej szkoły!
Branżowa Szkoła I Stopnia Specjalna nr 51 kształci młodzież z niepełnosprawnością intelektualną w stopniu lekkim oraz osoby z z. Aspergera.
Czytaj dalejDokumenty dla kandydatów na uczniów
Poniżej znajdują się dokumenty, które prosimy pobrać oraz wypełnić. Po kliknięciu na nazwę dokumentu, powinno rozpocząć się jego pobieranie. Wykaz
Czytaj dalejZapraszamy do klasy sportowej!
W roku szkolnym 2022/23 w naszej szkole Przysposabiającej do Pracy Nr 2 powstanie klasa sportowa. Zapraszamy uczniów szkół specjalnych z
Czytaj dalejPRACA ZDALNA DNIACH 24-28.01
Uprzejmie informujemy, że w dniach 24 – 28 stycznia zajęcia stacjonarne w naszej szkole będą zawieszone. W tym czasie kształcenie
Czytaj dalejInnowacja „Jesienno –zimowe stylizacje kolorowe”
W naszej szkole odbywa się innowacja „Jesienno –zimowe stylizacje kolorowe. W trendach fryzjerskich mody do każdego typu urody.”Temat ostatnich warsztatów,
Czytaj dalejGrudniowy przegląd prasy
Jest nam niezwykle miło, że wieść o naszej kulturalno-kulinarnej innowacji pedagogicznej “Co jadano w Soplicowie” dotarła do najstarszego na polskim
Czytaj dalejDziękujemy za prezenty!
Dziękujemy firmie Nestlé za wsparcie innowacji realizowanej w szkole ‘’Co jadano w Soplicowie?” oraz miłe prezenty, które uczniowie wykorzystują na
Czytaj dalej